shape

Dit was de Week Tegen Pesten

Week Tegen Pesten 10 oktober 2023

De Week Tegen Pesten zit erop. Meer dan 1250 scholen deden mee en gingen aan de slag met het thema ‘Goed voor elkaar’. Het leverde mooie gesprekken op in vele klassen. De Week Tegen Pesten mag dan voorbij zijn, maar het belang van ‘Goed voor Elkaar’ houdt natuurlijk niet op. Laten we samen verder bouwen aan een veilig schooljaar en blijvend aandacht besteden aan respect, begrip en vriendelijkheid.

Nieuws

Aan de slag in de klas

Door het hele land waren leerkrachten in de weer met het gratis lesmateriaal van de Week Tegen Pesten. We zagen kletskaartjes in potten, de complimenten kaartjes werden geknipt, er werd naar het openingsfilmpje gekeken. We hopen dat jullie het positieve gesprek in de klas zijn gestart en dat jullie met elkaar in de klas positief en goed met elkaar om blijven gaan tijdens het hele schooljaar. Maar daar moet je ook aan blijven werken.

Gebruik dus gerust het lesmateriaal van de Week Tegen Pesten ook op andere momenten in het jaar. Om weer even met elkaar op te frissen hoe jullie goed kunnen zijn voor elkaar en wat de afspraken zijn die jullie met elkaar maken. Aan een veilige sfeer in de klas en een fijne groepsdynamiek moet je blijven werken. Het lesmateriaal blijft daarom het hele jaar gratis beschikbaar.
 

Ga naar het lesmateriaal
 

En zet de datum van de Week Tegen Pesten 2024 alvast in de schoolagenda:

23 t/m 27 september 2024 – Week Tegen Pesten